donderdag 17 februari 2011

Back to Corralejo

Daar zijn we dan weer, voor de zesde keer zonvakantie in Corralejo op Fuerteventura. Het was een lange reis: vanochtend om half drie uit de veren (de katten waren tamelijk in de war om me op dat tijdstip in de keuken aan te treffen), dan met de auto richting Duitsland en om half zeven vertrek vanaf vliegveld Muenster via Nuernberg naar de Kanarische Eilanden, aankomst 12.20 uur plaatselijke tijd. Maar als je dan het vliegveld verlaat en je voelt de warmte en de zon op je huid, dan weet je dat het de moeite waard was.
Met een minibusje gingen we richting Corralejo met bestemming Fuentepark. We zijn hier nu voor de derde keer en het is bijna thuiskomen.
We zitten naast het apartment van de vorige keren. De indeling net iets anders en de badkamer heeft een verbouwing ondergaan, er zit een nieuwe douchevoorziening in. Er wordt dus ook geinvesteerd in de accommodatie. Volgens de receptioniste zitten zij ook aardig vol.
Na het uitpakken en inrichten nog even naar de pool, lekker de zon in. Het is hier werkelijk heerlijk weer!
Ik heb net gedoucht en nu heb ik trek, waarschijnlijk wordt het vanavond de Chinees. Zal even kijken of Inge al klaar staat.

1 opmerking:

Marion zei

Geniet van je vakantie! En een heel fijne verjaardag natuurlijk, van harte gefeliciteerd.
Groetjes!